6. ročník Poháru Českého ráje Judo

10.06.2018 14:44

 

      Ve sportovní hale TSC Turnov se v sobotu konal již 6. ročník Poháru Českého ráje Judo. Tohoto turnaje, který probíhá formou soutěže jednotlivců, a výsledky všech tří kategorií se započítávají do výsledků družstev, se zúčastnili žáci ve věku 7 až 12 let. Z SKP Judo Jičín z.s. se na turnaj do Turnova vydalo bojovat deset závodníků. V konkurenci 109 závodníků z 11 oddílů se dokázali prosadit a většina si z turnaje odvezla zasloužený diplom a medaili. Na tu nejcennější zlatou se sice žádnému z našich závodníků nepodařilo dosáhnout, přesto však všichni zaslouží za svůj výkon pochvalu.

Výsledky našich závodníků

Na druhém místě se umístili – Adéla Rančáková, Jáchym Ticháček, Miroslav Kratochvíl,      Kateřina Kratochvílová, Václav Bílek, Darina Jirásková

Na třetím místě se umístili – Kryštof Neuwirth, Vojta Ježek, Matěj Dolanský

Turnaje se ještě zúčastnil Štěpán Lánský, kterému se však nepodařilo postoupit ze skupiny, ve které vyhrál dva zápasy a skončil tak na pátém místě. V hodnocení družstev skončilo SKP Judo Jičín na čtvrtém místě.

 Celkově byla soutěž velmi dobře připravená a pořadatelsky zvládnutá. Za to patří dík organizátorům této soutěže TSC Judo Turnov.