Lukáš Krpálek hostem Jičínského Judo campu

01.09.2023 23:42

Lukáš Krpálek hostem Jičínského Judo campu

       Ve dnech 16. až 25.08.2023 se v jičínském sportovním areálu uskutečnil příměstský Judo camp pro nejmladší judistické naděje SKP JUDO Jičín, z.s.

       Jeho cílem byla kvalitní příprava na blížící se podzimní soutěže, které by pro některé z mladých judistů měly vyvrcholit účastí na Přeboru ČR.

       Denně absolvovali jeho účastníci dvě tréninkové jednotky, převážně zaměřené na technickou a kondiční přípravu.

Poděkování patří vedení jičínské nemocnice, především pak zaměstnancům jídelny, kteří nám umožnili stravovat se v jejich hezkých prostorách.

       Velkým překvapením pro mladé sportovce byla utajená návštěva dvojnásobného olympijského vítěze v judu Lukáše Krpálka, který přijal pozvání svého přítele, jičínského trenéra Luďka Vaníčka a přijel naše sportovce pozdravit a podpořit v jejich přípravě. Lukáš všem ochotně odpovídal na dotazy, rozdal podepsané plakáty, fotografie a došlo i na společné fotografování.

       Příjemným zpestřením campu byla sobotní pěší túra v okolí Jičína, během které soutěžila 3 družstva ve vědomostních a dovednostních soutěžích. Zdařilý výlet byl poté zakončen návštěvou jičínského aquacentra.   

       Judo camp 2023 proběhl dle tréninkového plánu, všichni jeho účastníci jej absolvovali bez úhony, judistická parta se stmelila.

       Poděkování patří také všem trenérům jičínského oddílu, kteří se na organizaci campu podíleli. 

       SKP JUDO Jičín, z.s. děkuje všem svým podporovatelům, zejména pak městu Jičín.