Adventní turnaj v Mladé Boleslavi

07.12.2014 20:48

Adventní turnaj v judu

    V sobotu 6. 12. se malá skupinka jičínských judistů, vydala na Adventní turnaj do Mladé Boleslavi. Na tomto menším turnaji, kterého se zúčastnilo 62 judistů z 12 oddílů České republiky, se naši závodníci prali velice dobře a ti, kteří se neumístili na stupních vítězů k nim měli opravdu blízko.

Nejlépe si na tomto turnaji počínal Martin Plecháč, když všechny své zápasy ukončil do 30 vteřin a bral zlatou medili. František Egrt po velmi těžkých  zápasech vystoupal na stříbrný stupínek. Těsně pod stupni vítězů skončila Veronika Myšková, která ve své váze měla pouze chlapce a tím byly její zápasy těžší. Druhá z našich děvčat Kateřina Kratochvílová měla ve své váze také převážně kluky, ovšem i s nimi dokázala vést vyrovnané boje a po zásluze jí patří výborné 5. místo. Poslední z našich závodníků Zdeněk Venclů neměl ve své váhové kategorii žádného soupeře a proto absolvoval pouze zápasy "mimo soutěž", kde ovšem předvedl krásné judo.

Touto cestou bychom také rádi poděkovali rodičům za pomoc při dopravě dětí na závody.                                                               Jolana Sýkorová